Over ons

Wij zijn Yvonne Scheffer en Laura Broeders, beide zijn wij acupuncturist en hebben een achtergrond in de reguliere gezondheidszorg. 

Tijdens een terugkerend collegiaal overleg leerden wij elkaar kennen. Al snel werd duidelijk dat we dezelfde visie delen met betrekking tot de gezondheid en de benadering tot de cliënt. U bent degene die centraal staat en samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw klacht.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij willen u helpen met wat u wilt bereiken. Om klachtenvrij te zijn, doelen te halen, om een mooi en succesvol leven te hebben. Om dat te kunnen bereiken is het belangrijk dat u controle krijgt en neemt over uw gezondheid. Wij willen u helpen en waar mogelijk ondersteunen met advies zodat u het zelf kan. We zijn gedreven, effectief, persoonlijk en trots op ons werk. 

Zowel Yvonne als Laura hebben hun eigen specialisaties en kwaliteiten. Door uitwisseling van kennis en vaardigheden kunnen wij u de beste behandeling geven.

Meer weten?

Meer informatie over de verschillende behandelingen kunt u vinden onder het kopje Acupunctuur. Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Neem dan contact op met Yvonne Scheffer, e-mail: yvonne@krommeniekerngezond.nl, of Laura Broeders, e-mail laura@krommeniekerngezond.nl.