Tarieven

Eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek hebben we voorafgaand aan de behandeling  een intakegesprek. Samen met tong- en polsdiagnostiek wordt de klacht in kaart gebracht. Vervolgens wordt een behandelplan voor u opgesteld en besproken.

1,5 uur €60,00

Vervolgbehandeling

De behandelingsfrequentie is in het begin (de eerste vier weken) één keer per week. Om een goed resultaat te kunnen bereiken is het belangrijk dat u de therapieserie niet onderbreekt. Na 6 behandelingen wordt het resultaat en het behandelplan besproken. Vaak wordt een behandeling gecombineerd met één van de aanvullende technieken 

45 – 60 min. €60,00

Vergoedingen

De meeste verzekeraars vergoeden acupunctuur in hun aanvullend pakket. In uw verzekeringspolis staat vermeld wat u kunt declareren. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij. De website van de NVA, www.acupunctuur.nl geeft ook veel informatie.

Na elke behandeling krijgt u een factuur toegestuurd, deze kunt u voldoen via overboeking. Het is niet mogelijk om te pinnen in de praktijk. De factuur kunt u vervolgens declareren bij uw zorgverzekering.

Belangrijk

U kunt bij verhindering van een afspraak 24 uur van tevoren afbericht geven. De kosten voor de gereserveerde tijd worden dan niet bij u in rekening gebracht.