Tarieven

tarieven

Kosten

Eerste bezoek:
Het eerste bezoek is een intakegesprek.Samen met een tong- en polsdiagnostiek wordt de klacht in kaart gebracht. Vervolgens wordt het behandelplan opgesteld en met u besproken.
De kosten voor 1,5 uur gesprek zijn € 65,-.

Vervolgbehandeling:
De behandelingsfrequentie is in het begin (de eerste vier weken) één keer per week. Om een goed resultaat te kunnen bereiken is het belangrijk dat u de therapieserie niet onderbreekt. Na 6 behandelingen wordt het resultaat en het behandelplan besproken. Vaak wordt een behandeling gecombineerd met één van de aanvullende technieken. Voor een behandeling van 30 – 45 minuten zijn de kosten € 65,-.

Vergoedingen
De meeste verzekeraars vergoeden acupunctuur in hun aanvullend pakket. In uw verzekeringspolis staat vermeld wat u kunt declareren. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij of kijk op de site van de NVA: www.acupunctuur.nl

Factuur
Na elke behandeling krijgt u een factuur toegestuurd, deze kunt u voldoen via een overboeking. Het is niet mogelijk om te pinnen in de praktijk. De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekering.U kunt bij verhindering van een afspraak 24 uur van tevoren afbericht geven. De kosten voor de gereserveerde tijd worden dan niet bij u in rekening gebracht.